Одржани турните во футсал и кошарка помеѓу студентските домови

Студентскиот парламент на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” – Скопје во соработка со студентските домови Кузман Ј. Питу, Гоце Делчев, Стив Наумов и Пелагонија организираше турнири помеѓу студентските домови во футсал и кошарка. Грижејќи за се...

Донирани 820 новогодишни пакетчиња во хуманитарни цели

Македонската Медицинска Студентска Асоцијација, во соработка со Студентскиот Парламент на УКИМ, донираа 820 новогодишни пакетчиња во хуманитарни цели. Пакетчињата беа донирани на Детската клиника, Клиниката за Инфективни болести, Клиниката за детска хирургија, ЦСИ...

СЕМИНАР ЗА ТИМ-БИЛДИНГ И ПРОЕКТЕН МЕНАЏМЕНТ

Во периодот од 25-ти до 27-ми Ноември, во Конгресниот Центар во Охрид, Студентскиот Парламент на Универзитет „Св. Кирил и Методиј‟ одржа Семинар за ТИМ-БИЛДИНГ и ПРОЕКТЕН МЕНАЏМЕНТ. СПУКМ и своето ново раководство, одлучија дека семинарот од ваков вид е од...

Мотивациски викенд ФИНКИ

Во периодот од 14-ти до 16-ти Октомври, во Крушево, се оддржа најголемиот Мотивациски викенд досега, во организација на Студентскиот парламент на ФИНКИ во соработка со студентската организација ЕЕСТЕК ЛК Скопје која дејствува на техничкиот кампус во Скопје. На...

Изградба на нови студентски домови

ИЗГРАДБА НА 2 НОВИ СТУДЕНТСКИ ДОМА! Министерството за образование и наука ги потпиша договорите за изградба на скопскиот студентски дом „Невена Георгиева-Дуња“ познат како Медицинар и за студентскиот дом во комплексот на Државниот универзитет во Тетово. На местото на...

Повик за Студентски Правобранител

ПУШТЕН КОНКУРС ЗА НОВ СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ На ден 23-ти Септември 2016-та година, Студентскиот Парламент на УКИМ врз основа на член 342 од Статутот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј‟ – Скопје и Статутот на Студентскиот Парламент на УКИМ, распиша конкурс...

ВРЕМЕ Е ЗА ПОПУСТИ

РЕГИСТРИРАЈ СЕ ВЕДНАШ! Картичката за попусти „Студентска“ ќе биде достапна веќе од летниот семестар на учебна 2016-2017 година. Прочитај повеќе и регистрирај се со кликнување на “РЕГИСТРИРАЈ СЕ!” делот.

РЕГИСТРИРАЈ СЕ!

САКАТЕ ВАШАТА КОМПАНИЈА ДА Е ДЕЛ ОД ||СТУДЕНТСКА||

Доколку сакате Вашата компанија да биде дел од проектот “СТУДЕНТСКА” и со тоа да им овозможите на студентите поволности во Вашиот локал или фирма, кликнете на делот КОНТАКТ.

КОНТАКТ

НАШИ ПАРТНЕРИ